HÍREK // PROGRAMOK

Föld Napja – “Ökofeminizmus és fenntarthatóság” (2024. április 22.)

A Föld Napja nemzetközi eseménysorozathoz 2024-ben is csatlakozik a Völgységi Múzeum.
Tudományos esték rendezvénysorozata részeként a hazai fenntartható fejlődés legnevesebb kutatója, számos tudományos közösség alapítója, a Pécsi Tudományegyetem egyetemi adjunktusa lesz vendégünk: érkezik dr. Hajnal Klára.
2024.04.22-én hétfőn 16.30-tól a Völgységi Múzeumban
“Ökofeminizmus és fenntarthatóság” lesz műhelybeszélgetésünk fő témája, de a Nők nehezített pályán állandó moderátora, Regényi Lilla természetesen a tudományos pályára érkezés előzményeiről, családról és a női életpálya lehetőségeiről is kérdezi az adjunktus asszonyt.
J. Stefán Klári pedig rendhagyó módon nem pusztán szervezőként, hanem beszélgetőpartnerként kérdezi Klárát a Bonyhádhoz fűződő kapcsolatról, a tudományos sikerek megéléséről, a rendkívül szerteágazó nemzetközi elismertségről.
A hazai fenntarthatóság ikonja színes és széleskörű baráti-szakmai kapcsolatok birtokosa, megannyi könyv szerzője, fantasztikus tudományos eredmények birtokosa: hatalmas megtiszteltetés Bonyhád és a Völgységi Múzeum számára, hogy személyesen találkozhatunk.
Tartson Ön is velünk a Föld Napján és kérdezze Ön is dr. Hajnal Klárát!
A rendezvényen való részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!
Regisztrálni 2024. április 22-én 9óráig van lehetőség a 0674451342 telefonszámon vagy emailban a volgysegimuzeum.bonyhad@gmail.com emailcímen!